Feina feta

Fundació Privada CE Júpiter: Jessica, Marina, Leyla, Aida, Laura Caballero, Laura Palacio, Clara, Patricia, Andrea Garcia, Gemma i Mireia. També van jugar Andrea Marí, Laia, Sara, Judit, Cristina i Estefania.

CE Sabadell: Inés, Peque, Emma, Paola, Marta, Debo, Lilo, Yaiza, Roco, Ester i Lídia. També van jugar Mariajo (PS), Desi, Judith, Megu, Gis, Patri i Sílvia.

Gols: 0-1, Laura Palacio (pp) (11’); 0-2, Roco (15’); 0-3, Roco (18’); 0-4, Yaiza (30’); 0-5, Roco (33’); 0-6, Lilo (50’); 0-7, Debo (60’); 0-8, Lilo (67’); 0-9, Roco (76’); 0-10, Gis (85’).

Àrbitre: Xavier Calvo Arandes (Barcelona). Ha amonestat la local Aida.

Estadi: Municipal Júpiter.

Deures fets. El Centre d’Esports Sabadell es consolida una jornada més al capdavant de la Preferent femenina després de superar amb escreix el tràmit contra el penúltim classificat, la Fundació Privada Júpiter. Una nova victòria per deu gols de diferència que suposa sumar el vuitè triomf consecutiu i seguir amb els quatre punts de coixí respecte al Sant Pere Pescador en la vigília del duel que les enfrontarà el pròxim diumenge (11:45h) a Olímpia.

Al municipal barceloní, les de Jordi Saltó van fer gala d’un bon joc, amb moltes accions combinatives i una gran eficàcia en atac. Al descans, el marcador ja reflectia un clar 0-5 amb un ‘hat-trick’ de Roco. Saltó també va aprofitar per donar minuts a totes les jugadores pensant en el compromís contra el Sant Pere que pot valer mig ascens. La jornada també va ser rodona per la derrota del Sant Gabriel ‘B’ a Molins de Rei (3-1). Amb un partit menys, el segon equip del ‘Santgra’ es queda a vuit punts de les arlequinades.