Felipe Sanchón: “A casa ens sentim forts i volem guanyar”

28/11/2018

El futbolista del Centre d’Esports Sabadell, Felipe Sanchón, ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació en la setmana que l’equip disputarà la quinzena jornada de Lliga contra l’Hércules CF diumenge (17h) a la Nova Creu Alta. 

Aprofitar les bones sensacions de Lleida: “Les sensacions van ser bones, vam fer un bon inici però després va passar una cosa extraordinària que veurem molt poc al llarg de la temporada. Ens van fer dos gols molt ràpid i hauriem d’haver tret alguna cosa positiva de Lleida. Ara toca mirar cap a l’Hércules i guanyar diumenge”.

Tornar al camí de la victòria: “Després d’una derrota el més important és canviar la dinàmica, i més quan juguem contra rivals directes per no desenganxar-nos de la zona alta que és important i ens fa veure les coses diferents. A casa ens sentim forts i volem guanyar”. 

Segon gol aquesta temporada: “L’any passat vaig tenir un inici golejador molt bo, és important fer gols per als atacants. Estic content de contribuir amb els meus gols malgrat que el de Lleida no va servir per sumar cap punt”. 

Protagonisme compartit: “Aquest any el míster té moltes opcions per fer l’onze, a tots ens agrada jugar sempre però a la Nova Creu Alta he jugat tots els partits. Fora de casa no he jugat tant sobretot en els camps de gespa artificial que busquem un altre tipus de joc però soc conscient del gran nivell de la plantilla i aprofitar les oportunitats perquè el míster compti amb mi cada setmana”. 

Partit contra l’Hércules: “És un dels millors equips de la categoria, té grans individualitats amb un nivell per sobre de la mitjana de la categoria. És un equip que no fa gaires gols però tampoc encaixa. Segurament serà un partit molt igualat que es decidirà per petits detalls”.