Felipe Sanchón: “Estic content de poder ajudar l’equip sobre la gespa en les jornades que resten”

30/04/2019

El futbolista del Centre d’Esports Sabadell Felipe Sanchón ha comparegut aquest matí davant els mitjans de comunicació en la setmana que l’equip disputarà la 36a jornada de Lliga divendres (16.30h) contra el CD Alcoyano a El Collao.

Setmana curta: “Estem en una situació que ens juguem moltes coses en cada partit. La victòria contra el Castellón va ser molt positiva però ara pensem en divendres i l’Alcoyano. És un partit molt impotrtant per als dos equips”.

Victòria vital: “Després d’un triomf les setmanes són millors però som conscients que no ens podem refiar de la classificació. Tot està molt igualat i el partit de divendres és una altra final per a l’equip. La situació segueix sent delicada”. 

Pas a pas: “Treure punts a aquestes alçades seria gairebé definitiu. Guanyar a Alcoi seria un pas molt important per aconseguir l’objectiu tenint en compte també tots els enfrontaments directes que hi ha en aquestes jornades finals”.

Alcoi: “Serà similar al que vam viure nosaltres dissabte contra el Castellón. La victòria ens donava molta vida però una derrota ens hagués deixat tocats. L’afició apretarà perquè és una de les últimes bales però aquest tipus de partits als jugadors ens motiven molt”.

Retorn: “He estat jornades fora i el ritme es nota. Em trobo bé i estic content d’ajudar l’equip sobre el terreny de joc en aquestes jornades que resten per aconseguir l’objectiu”. 

Fotografia: Críspulo Díaz.