Fernando Pajarero: “La victòria contra el Lleida ens dona confiança i tranquil·litat a nivell mental”

17/04/2019

El jugador del Centre d’Esports Sabadell, Fernando Pajarero ha comparegut aquest matí davant els mitjans de comunicació en la setmana que l’equip disputarà la 34a jornada de Lliga dissabte (19h) contra l’Hércules al José Rico Pérez.

Punt d’inflexió: “Portàvem massa jornades sense guanyar, l’equip necessitava aquesta victòria i ara ens toca encadenar resultats positius sobretot fora de casa. El partit contra el Lleida ens dona confiança i tranquil·litat a nivell mental”. 

Fora de casa: “L’equip té l’espineta dels partits fora de casa. Som conscients que els partits lluny de la Nova Creu Alta són igual d’importants i necessitem sumar punts. No tenim marge i hem de sortir al Rico Pérez a guanyar. 

El plus de l’afició: “Estem molts agraïts a l’afició que ens dona suport en aquests moments més difícils. És increïble el recolzament que ens donen i per a nosaltres són importantíssims. A Badalona ens van animar fins al final i ja els volem retornar tot els que ens donen”.

Hércules: “El Rico Pérez és un camp molt bonic on a tots els jugadors ens agrada jugar-hi. L’Hércules és un equip que està fent molt bé les coses, ara van segons i serà un partit d’alt nivell”.

Nous conceptes: “El nou sistema del míster ens està funcionant, personalment em trobo molt bé físicament i amb confiança. Estem corregint les mancances que hem tingut durant alguns partits i ara estem creixent”.