Fernando Pajarero, primer fitxatge arlequinat del mercat d’hivern

11/01/2019

El Centre d’Esports Sabadell reforça l’eix de la defensa amb la incroporació del central Fernando Fernández Jiménez-Pajarero (Málaga, 17 de juny del 1988) procedent del Club Deportivo Alcoyano després de l’acord entre els dos clubs. Pajarero signa amb el Centre d’Esports fins al 2020. 

Fernando Pajarero té 30 anys i la seva posició natural és la de central tot i que també pot actuar de lateral dret i de pivot. Una de les principals virtuts del futbolista malagueny és el seu joc aeri avalat per la seva alçada: 1,90 metres. Es va formar a les categories inferiors del Màlaga i posteriorment ha completat una experimentada trajectòria a la Segona Divisió B en equips com l’Estepona, el Betis ‘B’ o l’Alcoyano. La dada curiosa és que Pajarero no serà el primer cop que vestixi d’arlequinat ja que les dues últimes temporades les ha jugat al Club Deportivo Ebro on era un dels capitans. En les dues temporades a l’equip aragonès, Pajarero va disputar més del 80% dels partits com a titular. 

El nou jugador arlequinat arribarà a la ciutat en les properes hores i s’incorporarà als entrenaments amb els seus nous companys.