Fes-te soci del CE Sabadell 2020-2021

17/08/2020

El Centre d’Esports Sabadell ha presentat oficialment la campanya de socis per a la temporada 2020-2021 a la sala VIP de la Nova Creu Alta. La presentació de l’acte ha estat conduïda pel president del club, Esteve Calzada, l’entrenador, Antonio Hidalgo, i la vicepresidenta de l’entitat, Ana Navés. També han estat presents el director general, Bruno Batlle, un dels capitans de l’equip, Pedro Capó i el director esportiu, José Manzanera.

La nova campanya porta el lema “Sent l’Orgull Arlequinat” en un moment on cal sentir-se, més que mai, orgullosos del nostre club, dels nostres jugadors, de la nostra afició i de la nostra ciutat. Després del retorn al futbol professional 5 anys després, el club ofereix nous preus i avantatges per a la disputa de la Segona Divisió A.

Declaracions:

Esteve Calzada: “Ens trobem en un moment històric  i necessitem el suport dels nostres socis i tots els col·lectius que ens envolten. Aquesta temporada hem invertit el que teníem previst per als propers dos anys a Segona ‘B’”.

“Quants més socis aconseguim, més competitiva serà la plantilla i ajudarem a créixer el club. L’objectiu és continuar fent història i arribar als 5.000 socis”.

Ana Navés: “Continuem pensant en el soci com a part imprescindible del club i més en aquests moments. Les renovacions tenen un descompte respecte les altes noves i la samarreta de l’ascens de forma gratuïta”.

Antonio Hidalgo: “Els nostres socis fidels ho han de gaudir perquè són els que ens han ajudat en les situacions més difícils. Hem demostrat que ho hem donat tot i necessitem el suport del màxim de gent”.

“M’agradaria donar valor a tots els jugadors que ja no formen part de l’equip i s’han deixat la pell pel club i per aquest ascens. Els hi hem d’estar molt agraïts”.

Alguns dels avantatges de la nova campanya són:

  • Totes les renovacions tenen gratuïtament la samarreta commemorativa de l’ascens, amb tots els protagonistes a l’esquena.
  • Les renovacions disposaran de prioritat en cas de limitació d’aforament a l’estadi.
  • Les renovacions disposen d’un 15% de descompte respecte a les noves altes.
  • El pagament es podrà fer en dues quotes per adaptar-se a la situació extraordinària que estem vivint.
  • Els socis disposen de molts altres avantatges com: Descomptes en marxandatge del club, descomptes en entrades, invitacions per aniversari o avantatges dels patrocinadors del club.

Les altes i renovacions de socis es podran realitzar a les oficines de l’estadi o bé via online a través del següent formulari:

FORMULARI SOCIS ONLINE CE SABADELL 2020/21

Les oficines de la Nova Creu Alta estan obertes des d’aquest mateix dilluns, de 16:00 a 20:00 hores, i a partir de dimarts recuperaran el seu horari habitual, de 10:00 a 14:00 hores i de 16:00 a 20:00 hores, de dilluns a divendres.