Fi al no encaixar i al no perdre 

El Sabadell no ha pogut continuar amb la seva bona dinàmica dels darrers partits aquesta tarda a La Bòbila davant el Gavà. Els arlequinats han gaudit de poques ocasions durant tot el partit, i ho ha pagat amb un Boris Garrós que ho ha provat primer des dels onze metres, i Jokin Ezkieta ha aturat mantenint els seus cinc partits consecutius sense encaixar, i segon, sense fallar, amb una rematada que ha acabat aquest cop amb els bons números defensius de l’equip.

Els primers minuts del Sabadell han estat bons, sortint a pels tres punts i portant la iniciativa del joc, però sense crear clares ocasions de gol. Les arribades arlequinades han arribat principalment a pilota aturada. Però cap dels dos equips ha estat capaç d’obrir la llauna.

A la represa guió calcat durant els primers minuts. Els de Romo han seguit proposant, però sense acabar de finalitzar. El Gavà també ha tingut les seves oportunitats, i qui no l’ha fallat ha estat el ‘killer’ de tota la segona divisió ‘B’, Boris Garrós que ha trencat la dinàmica de cinc partits seguits sense encaixar i ha tret els tres punts a un Sabadell que rebrà la setmana vinent a l’estadi al Bara ‘B’.

Imatge: Roger Benet