Fortí arlequinat

30/11/2019

Quarta victòria consecutiva a la Nova Creu Alta i liderat provisional. El Centre d’Esports Sabadell està immers en una gran dinàmica de resultats i bon joc que avui s’ha refermat amb un triomf molt treballat. El Sabadell ha hagut de madurar el partit i esperar fins la segona meitat per trobar espais i crear perill a la porteria defensada per Rafa Santos. Primer Manu Lanzarote aprofitant una errada defensiva de l’Ejea i després Néstor amb una gran remtada de cap han encarrilat el partit. El gol visitant ha arribat a la sortida d’un córner en l’última acció del partit.

Els primers 45 minuts han estat de domini total del Sabadell però amb comptades aproximacions de perill. Els futbolistes d’Antonio Hidalgo combinaven a la zona ampla del terreny de joc però un Ejea molt compacte dificultava la circulació en els últims metres. Centrades laterals de Josu Ozkoidi i un control massa llarg de Néstor Querol que ha obligat a la sortida del porter visitant han estat les úniques arribades a la porteria rival.

El Sabadell ha sabut madurar el partit i el guió ha canviat per complet a la represa. Abans del gol de Manu Lanzarote al minut 63 el conjunt arlequinat ja havia tingut tres ocasions per avançar-se al marcador. La més clara, una rematada a boca de canó d’Aleix Coch que ha marxat fregant el pal. El capità Ángel Martínez ha hagut de ser substituït per unes molèsties i el seu lloc l’ha ocupat Pedro Capó. El gol arlequinat ha vingut propiciat per una cessió de la defensa de l’Ejea al seu porter que ha aprofitat Manu Lanzarote amb una definició ajustada al pal. El més llest de tots. Amb el gol el Sabadell s’ha trobat encara més còmode i ha pogut sentenciar el partit amb una rematada de cap espectacular de Néstor Querol a una centrada precisa de Josu Ozkoidi. Alberto Leira i David Acedo han donat frescor a l’equip en els darrers minuts. L’ensurt ha arribat en l’última acció del partit quan a la sortida d’un córner Fonsi ha rematat a l’escaire per situar el 2 a 1 final. El Sabadell se situa líder provisional amb 29 punts a l’espera de la resta de la jornada. La setmana que ve l’equip d’Antonio Hidalgo visitarà el Nou Municipal de Cornellà en l’últim desplaçament del 2019.

FITXA TÈCNICA

CE Sabadell: Mackay; Óscar Rubio, Aleix Coch, Grego Sierra, Josu; Ángel (Pedro Capó, 51’); Manu Lanzarote (Leira, 81’), Adri Cuevas, Boniquet (Acedo, 85’), Néstor Querol; Edgar

SD Ejea: Rafa Santos; Méndez, Kike, Chechu Dorado, Fonsi; Manu Molina, Imanol (Ballarín, 71’), Tena, Lucho; Torras (Ramón, 62’) i Mainz

Gols: 1-0 (Manu Lanzarote, 63′) 2-0 (Néstor Querol, 83′) i 2-1 (Fonsi, 94′)

Àrbitre: Lluís Bestard Servera (col·legi balear). Ha amonestat els arlequinats Edgar i Néstor Querol, i els visitants Fonsi i Kike

Estadi: Nova Creu Alta, 2.149 espectadors

Fotografia: Críspulo Díaz.