Gato: “Ens toca treballar de manera intel·ligent”

El migcampista alacantí del CE Sabadell, Manuel Gato, ha expressat en roda de premsa que l”equip ha d”analitzar la seva situació amb calma per tal que arribin bons resultats. “Hem de saber on ens equivoquem i com ho hem de solucionar. Quan les coses surten malament, tothom busca consol en qualsevol factor. Ens toca treballar de manera intel·ligent i amb prudència“, ha dit.
 
“Aquest no és l”escenari ideal per treballar. Les victòries donen confiança, però hem de buscar l”equilibri”, ha afegit al respecte.
 
Sobre la derrota davant el Deportivo Alavés, el futbolista arlequinat ha apuntat que el canvi de sistema no és el més important per justificar el resultat advers. “Si haguéssim guanyat, no s”hauria parlat del sistema. Hi ha molts factors que influeixen en el resultat i els hem d”analitzar. Si l”entrenador decideix per un sistema, els jugadors l”hem de dur a terme de la millor manera possible”, ha comentat.
 
Manuel Gato, a més, ha destacat la importància de sumar els tres punts aquest diumenge davant un rival fort. “L”Albacete és un bon equip que ens pot crear molts problemes. Tenen un bon tracte de la pilota i intenten jugar des de la defensa”, ha valorat.
 
“Tenen una filosofia ben treballada amb un entrenador que segueix aquesta línia. Saben molt bé a què juguen“, ha afegit sobre el rival de la setena jornada de la Lliga Adelante.
 
Per últim, Gato ha manifestat que està molt còmode tant amb el club arlequinat com amb els companys.