Gerard Escoda, presentat com a nou director esportiu del Centre d’Esports Sabadell

Jaume Milà també formarà part de la parcel·la esportiva com a secretari tècnic i enllaç amb el futbol base

Gerard Escoda ha estat presentat aquest matí a la Nova Creu Alta com a nou director esportiu del Centre d’Esports Sabadell per aquesta temporada. Escoda, que ha estat acompanyat per Bruno Batlle i Jaume Milà a la sala de premsa Miguel Quereda, arriba després de dues temporades al Lleida Esportiu, on va coincidir amb el nou tècnic arlequinat Gabri Garcia. Més enllà de la presentació del nou director esportiu, el club també ha presentat Jaume Milà, que acumula quatre temporades al Sabadell i és un gran coneixedor del futbol base arlequinat, com a nou secretari tècnic i enllaç amb el futbol base.

Benvinguts!

  • Bruno Batlle: “Comencem una nova temporada amb un projecte ambiciós que de ben segur ens donarà moltes oportunitats. Gerard Escoda té un ampli coneixement de la categoria i del futbol català”
  • Gerard Escoda: “Vull agrair al Sabadell la confiança i l’oportunitat que m’han donat. És el repte més important des que vaig començar als despatxos. Treballarem al màxim conjuntament per portar el club on es mereix. Ens vam decantar per Gabri perquè aquest any l’he conegut molt més a fons i parlem el mateix idioma futbolísticament. És el perfil d’entrenador que no té por a l’hora de posar al camp els jugadors que s’ho mereixen.”
  • Jaume Milà: “Porto quatre temporades al Centre d’Esports i estic molt agraït per aquesta oportunitat. Amb el treball que s’ha fet durant aquest temps estic segur que podrem apostar per jugadors del futbol base. Ara és important que Gabri conegui als jugadors de la base”.