Gran remuntada del CE Sabadell davant el CD Mirandés (3-2)

Quan més complicades estaven les coses per al CE Sabadell, l”equip arlequinat ha donat la cara i ha respost amb molt de treball i gols per remuntar davant el CD Mirandés. El conjunt dirigit per Miquel Olmo no s”ha enfonsat amb el gol d”Igor Martínez a la vora del descans i ha capgirat el marcador advers en la represa. Collantes i Kiko Olivas han estat els encarregats de fer efectiva la remuntada.

El conjunt arlequinat ha saltat al terreny de joc amb l”objectiu de pressionar des del primer minut. Collantes ha provat sort amb un xut de falta que ha desviat Sergio Pérez. En el refús posterior, Carlos Hernández també s”ha trobat amb la intervenció del porter.

En la segona acció de perill dels arlequinats, Javi Hervás no ha perdonat. El migcampista cordovès ha aprofitat una imprecisió defensiva del rival i ha ajustat molt el seu xut per inaugurar el marcador. A partir d”aleshores, el CE Sabadell ha pogut ampliar distàncies en dues oportunitats clares d”Ernest Forgas.

I quan semblava que el segon gol dels arlequinats no trigaria en arribar, el CD Mirandés ha igualat el matx amb un gol d”Urko Pardo després que el davanter pesqués una centrada des de l”esquerra. Minuts abans, Nauzet ja havia respost a la perfecció en una rematada del futbolista rival, però en aquesta ocasió no ha pogut fer res per evitar l”empat.

Després del gol dels visitants a la mitja hora de joc, el CE Sabadell ha quedat tocat en la gespa de la Nova Creu Alta i ha rebut un cop molt dur abans del descans. En una bona acció col·lectiva dels burgalesos, Igor Martínez ha finalitzat la jugada per fer l”1-2.

L”equip respon a la represa

El segon temps no ha pogut començar millor per als interessos dels locals. I és que després d”una gran conducció de Gato, l”alacantí ha fet una magnífica assistència a Collantes. L”extrem gadità no s”ha posat nerviós en l”u contra u i ha enviat la pilota al fons de la xarxa.

El CE Sabadell no ha deixat de creure en les seves possibilitats en cap moment i ha trobat la seva recompensa a la sortida d”un córner. Kiko Olivas ha desviat des de l”interior de l”àrea petita un xut d”Antonio Hidalgo i ha fet efectiva la remuntada.

Al final, l”equip dirigit per Miquel Olmo no ha patit per mantenir el resultat i ha sumat tres punts importantíssims en l”onzena jornada de la Lliga Adelante.

Fitxa tècnica:
CE Sabadell: Nauzet, Víctor, Carlos Hdez, Collantes, Gato, Eguaras, Sotan (Antonio Hidalgo, 60″), Kiko Olivas, Javi Hervás (M. Crespí, 75″), Agus i Ernest Forgas (Juanto, 84″).

CD Mirandés: Sergio Pérez, Kijera, César Caneda, Igor Martínez, F. Carnicer (Pedro, 73″), Urko Vera, J. Hernaez, B. Docal (Provencio, 64″), Aitor, Álvaro Corral i Ruper.

Àrbitre: Sánchez Martínez, comitè murcià. Grogues a Carlos Hernández, Víctor; Aitor.

Camp: Nova Creu Alta, 2.723 espectadors.

Gols: 1-0 (9″): Javi Hervás. 1-1 (29″): Urko Vera. 1-2 (44″): Igor Martínez. 2-2 (50″): Collantes. 3-2 (66″): Kiko Olivas.