Grego Sierra: “Ens hem guanyat començar la segona volta en aquesta posició privilegiada”

08/01/2020

El futbolista del Centre d’Esports Sabadell Grego Sierra ha comparegut aquest matí davant els mitjans de comunicació en la setmana que l’equip disputarà la 20a jornada de Lliga contra el CD Castellón diumenge (12h) al Nou Castàlia.

Rival directe: “Serà un partit molt dur entre els dos equips que encapçalem la classificació. Ens trobarem un rival de molt nivell en un estadi que sempre està ple. Són molts forts a casa com nosaltres i ara volem tornar a guanyar a domicili que és el més difícil”. 

Aprendre de cada partit: “Hem de saber refer-nos de les derrotes i ja pensem només en el Castellón. A Vila-real vam fer moltes coses bé i per detalls ens van superar. Els errors que vam cometre els hem de corregir i mirar endavant. Hem de continuar en el camí de treballar al màxim dia a dia i la veritat que dona gust entrenar amb aquests companys”.

Rival: “El Castellón és un equip molt sòlid, molt ben treballat i aquesta exigència ens farà donar el 100% per treure els tres punts que és el que volem. Tenen grans jugadors igual que nosaltres, la classificació reflecteix la bona primera volta dels dos equips”. 

Afició bolcada: “Ens ajuda molt el suport incondicional de l’afició i ens dona la responsabilitat de tornar tot el que ens donen. La comunió amb l’afició és molt bona i esperem continuar gaudint plegats”. 

Màxim nivell personal: “Estic satisfet amb la continuïtat que tinc per ajudar l’equip dins del terreny de joc. Treballo per estar sempre disponible i al màxim nivell per donar la meva millor versió”. 

Lesió Fernando Pajarero: “Ens aporta moltes coses al camp i al vestidor. Esperem recuperar-lo el més aviat possible però el deure dels altres centrals és rendir al màxim i donar el 100% partit rere partit”. 

Fotografia: Críspulo Díaz.