Grego Sierra: “L’estrena no va ser la que esperàvem però estem treballant molt per treure els tres punts aquest diumenge”

28/08/2019

El futbolista del Centre d’Esports Sabadell Grego Sierra ha comparegut aquest matí davant els mitjans de comunicació en la setmana de la segona jornada de Lliga contra l’Atlético Levante a la Ciutat Esportiva de Bunyol diumenge a les 19h.

37 jornades per competir: “Hem d’estar tranquils, no va ser l’estrena que esperàvem però estem treballant molt per treure els tres punts aquest diumenge”.

Corregir errades: “Vam tenir errors que ja hem analitzat per no repetir. Vam tenir moltes imprecisions, hi ha partits que no surten les coses i s’ha d’assumir i mirar endavant”.

Proper rival: “L’Atlético Levante també voldrà tenir la pilota i ser protagonistes. És veritat que a Segona B ens trobarem moltes situacions com les de diumenge amb dues línies de quatre ben ordenades al davant i haurem de ser capaços de superar-les. Estic convençut que les coses ens sortiran bé”.

Sistema de joc: “Ens trobem còmodes amb el sistema de tres centrals, l’hem treballat durant la temporada i ens ha donat un bon rendiment. Per un mal resultat no ens podem tornar bojos. Seguirem treballant per dominar el sistema i trobar variables”.

Bunyol: “És un camp difícil, les condicions són estranyes. Hi ha poca gent i normalment fa aire però ens haurem d’adaptar. Serà igual per als dos equips”. 

Fotografia: Críspulo Díaz.