Guillem renova i Èric Pujol signa amb el filial

El Centre d’Esports Sabadell ha arribat a un acord amb els defenses Guillem Pujol i Èric Pujol perquè reforcin el filial arlequinat d’Ignasi Senabre la pròxima temporada.

Guillem Pujol (18/12/1995) renova per un any amb opció a un altre després de ser titular indiscutible en el lateral esquerre del filial la passada temporada. En total, va disputar 33 partits i gairebé 3.000 minuts a Tercera. “És un pas positiu i important en la meva carrera, i vull agrair el club per la confiança que m’han donat”, ha declarat. Guillem s’entrenarà regularment amb el primer equip però tindrà fitxa i disputarà els partits del filial.

Per la seva part, Èric Pujol (11/1/1995) ha signat per una temporada procedent del CF Gavà, on acaba d’aconseguir l’ascens a Segona B sent titular a l’eix de la defensa. Format en etapa juvenil al CF Damm, on precisament va coincidir amb Guillem Pujol, va donar el salt a ‘amateur’ de la mà de la UE Vilassar abans de formar part de la plantilla de l’equip gavanenc. “El meu objectiu és consolidar-me al filial i, a partir d’aquí, poder jugar a Segona B si així ho consideren”, ha assegurat.