Guillermo Fernández: “Haurem de donar el millor que tenim”

Aquest matí després de l’entrenament que el primer equip ha realitzat a Sant Oleguer, l’entrenador Guillermo Fernández Romo ha passat per roda de premsa per atendre els mitjans de comunicació en la prèvia al partit de diumenge.

Això ha estat el més destacat:

·”El Collao té aquella màgia particular, i els números a casa els fan encara més forts. Haurem de treure el millor que tenim.” 
·”Durant aquests dies ens hem anat coneixent molt més. El partit d’aquest diumenge no serà el mateix que el de l’altre dia. Amb una bona actitud no n’hi haurà prou, haurem de fer les coses bé amb la pilota.”
·”L’Alcoyano és un equip molt solidari i que porta la paraula equip a l’extrem. Són molt conscients de a què juguen i quin són els seus punts forts”.
·”A Alcoi veurem un Sabadell que s’adaptarà al rival, al partit i al tipus de terreny de joc. No veurem encara una identitat pròpia. Volem ser eficaços”.
·”Els centrals aquesta setmana han entrenat a un nivell molt bo, i ho tindré complicat per decidir-me”.
·”Paris ha estat entrenant a un molt bon nivell. Està disponible per viatjar si ho veig convenient. El fet que ja ens coneixem tot ho fa més fàcil”.
·”Els jugadors que tenim ara mateix són els millors que hem pogut tenir, i amb ells lluitarem per complir els objectius”.
·”Em fa il·lusió tornar a Alcoi, és un camp que transmet aquella essència de futbol”.

L’equip farà l’últim entrenament demà dissabte i després sortirà cap a Alcoy.