Guillermo Fernàndez: “Hem d’aconseguir un Sabadell unit i de tots”

Aquest migdia l’entrenador del primer equip, després de l’entrenament que s’ha fet a l’estadi, ha passat per sala de premsa, en la prèvia al partit de diumenge davant el FC Barcelona ‘B’ (12h).

Això ha estat el més destacat:

-“Totes aquestes iniciatives són meravelloses. Hem d’aconseguir un Sabadell de tots, que estiguem units i tinguem un sentiment de pertinença. Tot el que sigui sumar és benvingut”

-“Les sensacions després de la derrota són bones. L’hem digerit bé perquè sabem on van fallar, i han treballat tots molt aquesta setmana per no cometre els mateixos errors en un partit que serà totalment diferent. Hem après que si no estem els 11 competint al 100%, no som el bon equip que hem demostrat ser.”

-“En aquesta categoria és molt complicat guanyar, la lliga està molt ajustada i cada setmana hi ha enfrontaments directes. Ens hem d’exigir al màxim cada dia que passa”

-“No tinc dubtes que aquest equip se salvarà”

-“El Barça ‘B’ és un equip molt complet, ple de bons jugadors. És un filial que no només et domina, sinó que és capaç de fer moltes coses que ni t’esperes. Estàn fets per pujar” 

-“Nosaltres haurem de fer les coses que millor sabem fer. Així preparo jo els partits, segons com els podem guanyar nosaltres, i no com ens poden guanyar ells.”

-“Faré canvis segons què ens demana el partit d’aquest cap de setmana, i no pel que va passar a Gavà.”

-“Per primer cop d’ençà que vaig arribar tenim tots els jugadors disponibles i això és gràcies a tot el cos tècnic que treballa dia a dia”

-“Nosaltres no entrenem com no fer gol durant els partits. Cada setmana treballem per produir-ne els màxims possibles. I si durant el partit no passa, segur que estarem més a prop de que passi. No ens obsessiona.”

No et quedis sense la teva entrada i vine a l’estadi! Pots consultar aquí totes les iniciatives preparades per aquest partit: http://bit.ly/2milY1Y

Foto: Roger Benet