Guillermo Fernández: “Hem de sortir a guanyar el partit i deixar-nos la pell”

Aquest matí l’entrenador del primer equip ha passat per sala de premsa en la prèvia al partit de dissabte davant l’Hospitalet a l’estadi (18:30h).

Això ha estat el més destacat: 

-“Posar el nom de ‘final’ al partit de dissabte és un tema molt periodístic, però el que sí que és veritat és que és un partit molt important per les circumstàncies actuals que ens obliguen a guanyar”
-“Estem cinc punts per damunt del descens, i hem de saber jugar amb això. El missatge des que es va guanyar a Elda és el mateix: Competir i guanyar el partit”.
-“Hem de jugar amb normalitat. El vestidor està tranquil, noto més nerviosisme de portes en fora. Dissabte és un partit on hem de demostrar el que som, i mostrar un plus més de competitivitat, de compromís… i ho hem d’aprofitar del minut 1 al 90”.
-“L’equip ha generat moltes coses positives en els últims partits, no podem pensar amb qui podem comptar i amb qui no, quants punts ens hem deixat… Hem de sortir a guanyar el partit i deixar-nos la pell”.
-“Max Marcet podríem dir que ja forma part del primer equip. S’ho mereix des de fa temps per mèrits. Té coses molt bones i diferents. S’ha guanyat ser important dins l’equip i ara més degut a les baixes que tenim en atac”.
Cada equip té la seva perspectiva segons la seva situació. Ara mateix els que viuen a la zona de descens el que busquen és el playout, i nosaltres mirem que tenim un marge que hem de saber mantenir perquè no ens atrapin. No serà fàcil el partit de demà. Per ells sí que és una final, i nostre és el repte de defensar molt bé, atacar també molt bé i fer-nos amos del partit.
Cal recordar que per aquest partit els socis del CE Sabadell tenen a la seva disposició 10 entrades gratuïtes per repartir. Es poden passar a recollir a les oficines de l’estadi de