Guillermo Fernández Romo presentat com a nou entrenador del CE Sabadell

Aquest migdia s’ha presentat a la sala de premsa Miguel Quereda a Guillermo Fernández Romo, nou entrenador del CE Sabadell fins a final de temporada. Aquesta tarda a les 16:30h realitzarà el primer entrenament amb el primer equip a la ciutat esportiva Sabadell – Olímpia.

El més destacat de la presentació:

-“Agrair a les persones que m’han doant la confiança per venir aquí al Sabadell, un veritable orgull i una gran responsabilitat estar en aquesta entitat, de la que quan jo era petit col·leccionava cromos dels seus jugadors. Estic desitjant posar-me a entrenar.”

-“El joc i el futbol tenen la mateixa relació. El paper de director esportiu està més fora del camp i hi ha una perspectiva diferent, però intento aprofitar aquestes situacions i experiències per quan arribin oportunitats com aquesta. Espero que totes aquestes vivències serveixin per fer créixer el club.”

-“Hi ha coses que encara no conec del Sabadell. Quan hi ha canvis hem d’intentar que es plasmin al terreny de joc.”

-“El problema amb el gol no té res a veure amb els jugadors, ni amb una regularitat total. És quelcom més puntual: Hi ha partits que no marques gol i generes moltes ocasions i d’altres partits que no en generes tantes i marques tres gols.”

-“Ara mateix el que realment és important és treure resultats i més en aquesta divisió tan complicada. Jo he jugat de vàries maneres, i els entrenadors hem de ser capaços de treure el màxim de cada jugador. Hem de trobar les raons de pes perquè l’equip torni a guanyar.”

-“És necessari que mostrem uns valors d’equip més alt. Vull que la gent replegui més ràpidament, més intensitat, un nivell de compromís més alt… Valors col·lectius que crec que és necessari treure’ls des del primer moment, començant per l’entrenament d’aquesta mateixa tarda”

-“Des de la direcció esportiva i la junta directiva volem fer promocions internes i no només donar oportunitat d’arribar al primer equip als bons jugadors de la casa, sinó que també als bons professionals.”

-“Hem de fer-nos molt forts com a locals a pesar del rival dur que ens enfrontem aquest diumenge. Si empatem, perdem o guanyem no hi haurà excuses, serà perquè no hem fet suficient”