Guillermo Fernández: “Tenim una arma a favor: Juguem a casa i amb la nostra gent”

Guillermo Romo aquest matí ha tornat a asseure’s a la sala de premsa Miguel Quereda de la Nova Creu Alta per atendre els periodistes en la prèvia al partit de diumenge a l’estadi davant el Cornellà (17h). 

Això ha estat el més destacat:

-“Vull que la gent s’il·lusioni. Aquí podrem guanyar i perdre partits, jugar millor o no tan bé, però mentre jo estigui aquí no hi haurà ni un sol jugador que no s’ho deixi tot al terreny de joc. És un partit que sí o sí s’ha de guanyar. Ens coneixem tots molt i és un rival molt complicat i que no ens ho posarà fàcil.”

-“No ens podem queixar per tot el que està passant, independentment dels resultats. Hem organitzat molt bé les baixes que hi ha hagut, el treball del dia a dia… Tot ha anat molt bé.”

-“No penso ara en la renovació. Ara mateix he de demostrar que en un moment complicat com en el que vaig arribar, estic preparat i tornar la confiança que em van donar. Jo no tinc cap problema en quedar-me si ells tampoc en tenen, però ara mateix no és una prioritat.”

-“Això canvia cada dia molt en aquesta competició i per això no vull aventurar-me en dir un altre objectiu abans de complir el de la permanència. Quan aquest estigui complert parlarem d’altres objectius.”

-“Als equips rivals els hi està costant generar-nos ocasions. L’estructura i l’actitud és boníssima de tots i ajuda al fet que l’equip defensi molt millor, començat pels davanters i acabant per Jokin.”

-“Nosaltres tenim una arma a favor: Juguem a casa i amb la nostra gent.”