Guillermo Fernández: “Vull la millor versió de tots els nostres jugadors”

Aquest migdia l’entrenador del primer equip, Guillermo Fernández Romo ha parlat davant els mitjans de comunicació en la prèvia del partit d’aquest diumenge a les 12h davant l’Atlètico Baleares.

Això ha estat el més destacat de la roda de premsa: 

Cada setmana anem guanyant temps de coneixement amb els jugadors i ells amb nosaltres. Segur que anirem veient les coses que volem fer. Però el que realment hem de veure és que tots els jugadors estiguin en la seva millor versió, que això ens aproparà a guanyar”.

“Jo vull guanyar, sigui quin sigui el resultat. Hi ha partits que estarem molt solvents en defensa i el rival potser estarà molt eficaç i ens guanyen el partit. El que hem de procurar és no perdre on hem guanyat”.

“El Balears ha modificat la seva proposta de futbol, i ara són més eficaços, defensen més, generen més situacions de joc combinat però segueixen sent molt perillosos. Vénen a la Nova Creu Alta amb un pensament molt positiu per aprofitar totes les opcions que tinguin per entrar al play-offs”.

“Són un equip amb molt de potencial i no es relaxaran. Aquesta setmana l’equip ha treballat molt bé i les sensacions són molt bones. Ara hem de demostrar-ho en el partit, ser més fiables i més competitius”.

“Hem après molt del partit de l’altre dia. Hem comentat moltes situacions i ens faran créixer molt”.

“Juanjo, Carreño i Migue segurament estaran disponibles pel partit de diumenge i no ens caldrà omplir la llista amb jugadors del filial. Crec que és important comptar primer amb els nostres homes i agafar menys jugadors del filial, que ara es troben en un moment on poden enganxar-se a la salvació de la categoria”.

“Juanjo entrarà quan ell vulgui, segons les seves sensacions… És un jugador molt bo i volem que quan entri a l’onze titular sigui per no tornar a sortir”.

Demà es realitzarà l’últim entrenament de la setmana a la Nova Creu Alta (10:30h) abans de rebre a l’Atlètic Balears el diumenge a les 12h.