Guillermo Fernández: “Vull que l’equip tingui una gran actitud i que sigui molt competitiu”

Després de l’entrenament a Sant Oleguer, aquest matí l’entrenador del primer equip, Guillermo Fernández, ha passat per roda de premsa, en la prèvia al partit de Diumenge a la ciutat esportiva de Son Bibiloni per jugar contra el Mallorca ‘B‘.

Això ha estat el més destacat:

-“Els filials s’assemblen molt i són molt regulars. La seva joventut i qualitat els fa un rival complicat”
-“La identitat del Sabadell no serà per la formació al terreny de joc, sinó quins jugadors juguen i què ens poden aportar. El que vull és que el que plantegem serveixi per guanyar el partit”
-“Tenim gent que no està al 100%, però hem de veure encara l’últim entrenament. Els que estiguin disponibles jugaran, i el que intentaré és que tinguin la millor actitud possible”
-“Carreño va acumulant entrenaments i va agafant un bon ritme. Espero que continuï amb aquesta regularitat en la dinàmica d’equip i que pugui ser important dins de l’equip.”
-“Jo no vaig de romàntic per la vida. El que vull és que l’equip tingui una gran actitud i sigui molt competitiu. El bon joc arribarà, però hem de fer passes petites i humils”
-“Ens queden partits molt complicats. Hem de sumar i seguir sumant i allargar aquesta dinàmica. A tots ens ajuda a obtenir bons resultats, ens fa anar a tots més contents i tot és una mica més fàcil”.
La diferència futbolística entre el quart i el quinzè és mínima. Nosaltres hem de sortir amb qui sigui al 100%, com si fos l’últim partit i el més complicat. Aquesta és la manera de créixer: Ser competitius.

L’equip sortirà demà dissabte a la tarda en avió cap a les Illes Balears després de l’entrenament que es farà a la Nova Creu Alta (10:30h).