“Hem d”esgotar totes les opcions, l”afició s”ho mereix”

Després de caure al Nuevo Colombino davant el RC Recreativo de Huelva, la plantilla ha donat la cara i ha mostrat la seva decepció després d”una nova desfeta a domicili. “Hem d”aixecar-nos i esgotar totes les opcions. L”afició s”ho mereix”, ha dit Pol Roigé.
 
El jove davanter de Castelldefels s”ha referit al discret partit de l”equip. “No hem sabut entrar en cap moment ni guanyar les segones jugades. No hi ha excusa”, ha assegurat.
 
El lateral badaloní del CE Sabadell, Carlos Clerc, s”ha expressat en la mateixa línia que el seu company. “El rival també hi participa i s”hi jugava la vida. En el primer temps, ens han superat en tot. Estem fotuts, hem de tirar endavant”, ha expressat.
 
Per la seva banda, Marcos ha lamentat l”ocasió perduda per reviscolar en la classificació. “Volíem canviar el xip i la dinàmica, però ens hem trobat amb un gol en contra molt aviat. I quan semblava que l”empat estava a prop, ens han fet un cop molt dur amb el 3-1”, ha valorat.
 
El jugador eivissenc també ha assegurat que l”equip ho ha de donar tot fins al final. “Hem de lluitar, no podem abaixar els braços per l”afició”, ha conclòs.