“Hem fet un canvi radical”

Els jugadors del CE Sabadell han evidenciat el seu canvi de mentalitat després de l”empat aconseguit davant el Real Valladolid. “Hem fet un canvi radical. L”equip està equilibrat i junt, estem contents pels vuit partits seguits sense perdre”, ha dit Eguaras en zona mixta.
 
“En el primer temps ho hem passat bastant malament, però hem sabut patir per deixar la porteria a zero”, ha afegit el migcampista navarrès.
 
Kiko Olivas, per la seva banda, ha comentat que “l”empat és important per demostrar que podem aconseguir l”objectiu” i ha assegurat que, treballant així, “les victòries arribaran fora de casa”.
 
Agus Medina, que ha hagut de substituir el lesionat Cristian en el lateral dret, ha valorat la seva aportació individual. “M”he dedicat a fer la meva feina davant un gran jugador com Mojica. És molt bo i molt ràpid, però crec que l”he defensat bé per tal d”ajudar l”equip”, ha recalcat.
 
Per últim, Yeray també s”ha expressat en la mateixa línia que el seu company. “He donat el màxim que he pogut perquè l”equip no notés l”absència de Ciércoles”, ha conclòs.