“Hi ha jugadors que poden anar al primer equip: això és el millor”

En una sola paraula: il·lusió. El CE Sabadell B de Toni Rodríguez, que va començar aquest dilluns 21 de juliol l”activitat, estrena nova categoria després de l”ascens a Tercera Divisió. “Afronto aquest repte amb molta il·lusió, però sobretot tinc moltes ganes de començar a treballar amb el grup per corroborar que aquestes sensacions positives que tinc són reals”, ha dit el tècnic arlequinat després de les primeres sessions de treball.
 
L”entrenador del filial, a més, ha destacat l”ambició de la plantilla. “He vist els jugadors il·lusionats i amb ganes de fer moltes coses. Després de les xerrades inicials, les sensacions que transmeten són positives. La predisposició dels jugadors és molt satisfactòria”, ha comentat.
 
El salt al primer equip
Qüestionat sobre la planificació de les sessions sabent que molts jugadors poden anar en qualsevol moment a entrenaments o partits amb el primer equip, Toni Rodríguez ha admès que aquest fet és el millor que pot succeir al CE Sabadell. “Ens hem d”adaptar. L”any passat ja es va donar aquesta situació, potser no amb tants jugadors. El que hem de tenir clar el cos tècnic és que som un filial. Sabem que hi ha jugadors que poden anar al primer equip, i això és el millor que pot passar. D”aquesta forma, nosaltres podem fer el mateix amb els juvenils, que pugin amb nosaltres i s”adaptin al Sabadell B”, ha valorat.
 
Per últim, ha avisat que tant cos tècnic com la plantilla s”han de posar d”avenir per començar el curs a Tercera Divisió amb força. “Hi ha hagut moltes incorporacions i ens hem d”acoplar tots. Hem de posar tots de la nostra part perquè l”adaptació a Tercera Divisió sigui ràpida i satisfactòria”, ha conclòs.