Hierros Servando, nou patrocinador principal del club

Hierros Servando, nou patrocinador principal del CE Sabadell per a la pròxima temporada.

L’empresa de metalls fèrrics entra a formar part de la família de patrocinadors oficials del club arlequinat.

Amb aquest acord, el CE Sabadell es vincula a una de les grans empreses del nostre país amb notable tradició en el patrocini esportiu.

La signatura s’ha dut a terme després de la reunió mantinguda entre José Antonio Servando, responsable de Hierros Servando, i José García, president de hummel Espanya i Portugal.

Un patrocini que també comptarà amb un important valor intangible: l’aposta pels equips guanyadors. Hierros Servando ha estat el patrocinador principal de l’Eibar i el Gavà en els anys de l’ascens. Els seus equips sempre han complert amb els objectius marcats.

Per la seva part, el logotip de Hierros Servando tindrà presència a les equipacions del CE Sabadell, així com a la pàgina web del mateix i en punts estratègics de l’estadi.

Aquest acord no només afecta el primer equip; la resta de categories de la nostra entitat es veuran beneficiades per l’arribada del nou patrocinador principal. Una mostra més dels esforços del club per crear una estructura sòlida en els diferents estaments del mateix.