Ian Mackay: “El projecte esportiu ambiciós m’ha fet decidir pel Centre d’Esports Sabadell”

03/06/2019

Ian Mackay és el primer reforç per al Centre d’Esports Sabadell 2019/20. El porter gallec torna al club arlequinat després de la seva primera etapa la temporada 2011/12 en el retorn del Sabadell a la Segona Divisió A. Mackay és nascut a La Corunya, té 32 anys i arriba procedent del Real Murcia on ha jugat l’última temporada. 

Mackay és un porter contrastat a la categoria i una garantia per a tots els equips on ha jugat. Després del seu pas pel Centre d’Esports fa vuit anys, Ian Mackay ha jugat a les files de l’Atlètic Balears (1 temporada), al Boiro corunyès (1 temporada), al Racing de Ferrol (5 temporades) i al Real Murcia (darrera temporada). Amb 30 gols encaixats en 36 partits, una mitjana de 0,83 gols per partit, Mackay ha estat un dels porters menys golejats del grup IV de Segona B i ha esdevingut peça clau per la permanència del Murcia. A més, el porter gallec ha deixat la porteria a zero en 14 dels 36 partits que ha disputat aquesta temporada, una dada que demostra la seva solvència sota els pals.

“El projecte esportiu ambiciós m’ha fet decidir per al Centre d’Esports”

En declaracions al club, Ian Mackay ha exposat els motius que l’han fet decidir per tornar al Sabadell: “El director esportiu em va transmetre el projecte ambiciós del club per la propera temporada. Conèixer l’entrenador m’ha ajudat a prendre la decisió però soc conscient que m’hauré de guanyar el lloc amb mèrits”. Mackay va coincidir a la plantilla de la temporada 11/12 amb l’actual tècnic del CE Sabadell, Antonio Hidalgo. “Tinc moltes ganes de tornar a defensar la samarreta arlequinada i treura’m l’espineta clavada de no passar un bon any”, ha comentat el porter gallec.