Ian Mackay: “En l’últim tram de temporada t’ho jugues tot i nosaltres ens hem guanyat estar lluitant a dalt”

26/06/2020

Empat dolorós: “Hi ha dues maneres de mirar les coses. I jo em quedaré amb el bo. Teníem el partit dominat en un camp molt complicat i al final vam donar la cara. Vam tenir ocasions clares i en una jugada al final del partit ens van empatar. Però ja no es pot mirar enrere i hem de continuar fent-nos més forts”.

Últim tram temporada: Al final portem barallant amb molta il·lusió des del principi, és cert que l’últim tram t’ho jugues tot, però si no ho fas bé abans no estàs allà dalt com ho estem nosaltres”.

Llagostera: “Hem de continuar forts a casa. Són tots els partits molt complicats, tots els equips volen sumar. Al final hem de fer el nostre partit i continuar creient en el que estem fent. I intentar aconseguir els tres punts”.

Líders: “Hem de tenir il·lusió. Estem a dalt per mèrits propis. El grup 3 és molt complicat i al final hem de donar-li el valor que es mereix. Estem fent les coses bé. Ara pensem en el diumenge, sense fer comptes. Si pensem més enllà serà un error”.

Baixa de Sascha: “Jugui qui jugui et poden ficar gol, és cert que és la seva referència a dalt. Però nosaltres mirem per nosaltres mateixos. Qualsevol jugador, en aquesta categoria, et pot ficar un gol”.

Quantitat de baixes: “Tenir un bon vestuari, on abrigalles des del principi, es transmet en el camp. Hem tingut moltes baixes, però tenim una molt bona plantilla, qualsevol jugador compleix nivell en el camp”.

Fotografia: Críspulo Díaz