Inauguració oficial del nou Gimnàs de la Nova Creu Alta

11/02/2022

El Centre d’Esports Sabadell ha inaugurat aquest migdia el nou gimnàs de l’estadi de la Nova Creu Alta en un acte encapçalat pel president Esteve Calzada, i acompanyats pels màxims dirigents de Technogym, la marca italiana que ha dotat la instal·lació de la seva maquinària d’alta gamma per cobrir una necessitat històrica.

El club ha fet una important inversió en aquest actiu per seguir creixent i millorant els seus recursos per tal que els jugadors tant del primer equip com de la base puguin tenir les millors condicions.

Es tracta d’una instal·lació de 160 metres quadrats situada a la zona del gol nord del Temple que compta amb una gran sala central, una zona de musculació i una pel treball cardiovascular. El nou gimnàs està equipat amb màquines d’alta gamma gràcies a Technogym, empresa italiana líder en equips fitness.

Han assistit a l’acte com a representants del CE Sabadell; Esteve Calzada, president del CE Sabadell, Bruno Batlle, el director general, Pedro Munitis, entrenador del primer equip, i els quatre capitans, Aleix Coch, Óscar Rubio, Néstor Querol i Xavi Boniquet.

Per part de Technogym hi ha participat el seu sales manager, Jordi Mallofré, i el sales account, Daniel Sanz.

Esteve Calzada ha assegurat que “es tracta d’una inversió necessària i molt positiva per al rendiment dels jugadors en una instal·lació de luxe que ja quedarà per sempre a la Nova Creu Alta”.

Technogym és una marca en l’avantguarda del fitness i el wellness amb més de 37 anys d’experiència i proveïdor dels Jocs Olímpics i paralímpics, de clubs de futbol com la Juventus, l’AC Milan i l’Inter de Milan, i d’escuderies de la F1 com Ferrari i McLaren.