Inscripcions obertes al Campus d’estiu 2022

El Centre d’Esports Sabadell ja ha obert les inscripcions per al Campus d’estiu del FutProCES 2022 que se celebrarà del 27 de juny al 22 de juliol a les instal·lacions Municipals d’Olímpia.

El Campus està dirigit a jugadors/es des de categoria Patufet fins a Cadet i seguirà la metodologia del futbol base del CE Sabadell amb tècnics titulats. A més, dos dies a la setmana els participants aniran a la piscina, els nois i noies que no vulguin participar d’aquesta activitat poden quedar-se fent una activitat alternativa sempre que la família ho confirmi amb antelació.

L’horari és de 9h a 13h amb servei d’acollida des de mitja hora abans, 8:30h. També hi haurà servei de menjador fins les 15h. L’activitat del menjador es durà a terme a la zona “corporate” de l’estadi La Nova Creu Alta i la recollida dels nois i noies que es quedin a dinar es farà a la porta de tribuna.

DIES I PREUS

INSCRIPCIÓ

La inscripció l’heu de realitzar omplint el formulari que teniu a continuació:

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Per a qualsevol problema podeu contactar directament amb el responsable del campus, Conrad García,  al següent correu: campus@cesabadell.cat