Jokin Ezkieta: “Hem de traduir el bon rendiment defensiu en victòries”

Això ha estat el més destacat de la roda de premsa del porter arlequinat: 

“Estic molt a gust aquí a l’equip i amb l’afició. Mai em tanco una porta i a final de temporada veurem com acaben les coses. Ara toca centrar-se en aquesta temporada. Depèn de com acabi aquest any determinarà com serà l’any vinent.”

“Sembla un tòpic el fet d’anar partit a partit però és la nostra realitat. Hem d’intentar guanyar tots els partits i començant per aquest cap de setmana. A mesura que ens apropem a final de temporada veurem on som i on tenim possibilitats d’arribar.”

“El Cornellà té jugadors grans, altres i forts. Nosaltres hem de fer-nos amb el control de la pilota i del partit generant ocasions de gol i endur-nos els tres punts.”

“El fet de tenir tres centrals ajuda bastant quan juguem amb la línia avançada com en els darrers partits i així és més difícil que ens marquin gol”

“A principi de temporada vam ser molt sòlids en defensa, vam estar uns partits que ens en marcaven amb facilitat i ara tornem a tenir aquesta confiança i solidesa que al cap i a la fi et fa sumar si deixes la porteria a zero. Ara ens falta tenir una mica més de fortuna en la zona ofensiva”

“El bon rendiment defensiu de l’equip ara l’hem de traduir en victòries”