Jordan Gaspar: “M’he retrobat amb la meva millor versió”

Aquesta tarda Jordan Gaspar ha comparegut en roda de premsa prèvia al partit de Dissabte davant l’Espanyol ‘B’ a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, amb el que es tancarà l’any i també la primera volta.

L’atacant arlequinat ha valorat molt positivament el seu moment de forma, després de fer el passat partit una assistència de gol i anotar el seu primer gol definint a la perfecció davant l’AE Prat: “La setmana passada va ser molt emotiva i també especial perquè em vaig retrobar amb la meva millor versió. Estic molt agraït al cos tècnic per ajudar-me i a tota la gent que m’ha recolzat en els darrers dies. Ara estic en un bon moment, que segur que continuarà”. Una victòria que segons Gaspar, ha donat molt més moral: “Guanyar ens ajuda mentalment, i la tornada després de les vacances ens servirà molt per tornar encara més al 100%”. El grup està molt content. Ens feia falta una victòria, i fa canviar la situació que hi havia”

Diumenge l’equip tancarà la primera volta a la Ciutat Esportiva davant l’Espanyol ‘B’ a les sis de la tarda. Jordan assegura que no serà fàcil guanyar a l’Espanyol: “Els filials són capaços de tot. No podem confiar-nos. Hem de sortir al 100% a guanyar el partit.

Foto: Roger Benet