Jordi López, Jordan Sánchez i Ramón Verdú són arlequinats

El club té el plaer d’informar a tots els seus seguidors dels fitxatges de tres nous jugadors que venen a sumar-se a aquest CE Sabadell 2016/17 que poc a poc va agafant forma, sent una mica més fort, i que segueix treballant dur per formar un bloc sòlid.

Ramón Verdú Montes, Verdú, 7 de maig de 1984

Lateral esquerre amb 190 partits a Segona B i 13 gols marcats, amb experiència a grans clubs de la categoria com Lleida, Nàstic o Pontevedra, i que va ser designat la temporada passada com a millor lateral esquerre dels quatre grups de la categoria. Experiència per ajudar a créixer els nostres joves i ambició per aconseguir el gran objectiu.

Jordán Sánchez Valera, Jordán, 3 de gener de 1991

Polivalència absoluta al servei de l’equip, ja que la seva posició natural és la de banda dreta, però pot actuar de lateral dret i fins i tot de davanter. Gairebé 100 partits a Segona B i 13 gols, format al Celta de Vigo, ha estat un dels jugadors més destacats del Compostela en aquests últims tres anys.

Jordi López Felpeto, Jordi López, 28 de febrer de 1981

Un campió d’Europa que vol tornar a casa per lluitar amb el CE Sabadell amb l’experiència d’un veterà i les ganes d’un juvenil. Ex-jugador de Barcelona, Real Madrid, Mallorca, Sevilla, Racing de Santander i Llagostera entre altres, té experiència a Primera, Segona i Segona B, amb títols europeus i ascensos a la categoria de plata. Un fitxatge d’autèntic luxe per al centre del camp de l’equip.