Jose Solivelles: “Demà anem amb l’única idea de guanyar”

Jose Solivelles ha comparegut aquest divendres a les 15:45 a la sala de premsa Miguel Quereda de l’estadi de la Nova Creu Alta en la prèvia de l’Atlético Levante – CE Sabadell de demà.

El tècnic arlequinat ha començat dient que després de la passada derrota la gent estava malament, però que toca oblidar-se: “Quan comencem a entrenar de nou només pensem en el pròxim partit.” De cara a demà, el Sabadell presenta una sola baixa destacada: “No podrem recuperar a Jordi López, però la resta estan en condicions de ser convocats.” Solivelles ha assegurat que els partits contra els filials són diferents: “T’exigeixen un ritme més alt i et pressionen molt més. Crec que tenim un bon equip per enfrontar-nos a ells.”

Per l’entrenador del Sabadell, el Levante és el filial més diferent de la lliga: “Ens trobarem un partit atípic. És un equip que defensa amb cinc jugadors, amb replegament intensiu i amb una idea de joc molt clara.” Els arlequinats esperen atacar constantment, però Jose Solivelles ha dit que la clau serà fer-los mal amb gols.

Demà serà l’últim partit de sanció per a ell, però titlla el fet d’anecdòtic: “Esperem que afecti el menys possible als jugadors i res més.” De cara als pròxims partits, Solivelles creu que la setmana que afronten és important: “No sé fins a quin punt marcarà el futur o no, però tenim tres partits en una setmana. Demà és el primer i anem amb l’única idea de guanyar el partit.”

Foto: Roger Benet