Jose Solivelles: “És el partit més important que hem tingut fins ara”

Jose Solivelles ha comparegut aquest divendres a les 18:15 a la sala de premsa Miguel Quereda de l’estadi de la Nova Creu Alta en la prèvia de CE Sabadell – CD Eldense de diumenge.

El tècnic arlequinat ha començat la compareixença assegurant que és més important la sanció de Gai que no la seva: “Ja no es pot fer res, però lo de l’altre dia no té cap sentit.” Pel que fa al rival d’aquesta jornada, Solivelles creu que ha fet un pas endavant: “L’Eldense ha canviat la seva dinàmica i sembla que han donat una mica més amb la tecla. Això indica que ara són un equip que competeix i que pot treure punts.”

Solivelles ha dit que aquest matx no és la primera final: “És el partit més important que hem tingut fins ara. Juguem a casa i tenim la obligació de guanyar. És un partit que, en cas de guanyar-lo, hauria de ser un punt d’inflexió per tirar cap a dalt.” El club ha engegat iniciatives per diumenge: “Tant de bo aconseguim una molt bona entrada diumenge. Que la gent ajudi i animi, i l’equip intentarà tornar-ho en forma de victòries.”

Alguns jugadors del filial han entrenat amb el primer equip aquesta setmana: “Pot ser que veiem jugadors del filial a la convocatòria de demà. Max ha treballat tota la setmana amb nosaltres i està en disposició d’entrar. Per això estan el filial i el Juvenil, per confiar en ells.” Jose Solivelles recupera a Jordi López, que és l’únic que ha entrenat amb normalitat amb el grup.

Foto: Roger Benet