Jose Solivelles: “Ha estat la victòria més antinatural”

Alleujat després d”escoltar el xiulet final en un partit patit des del primer fins a l”últim minut. El tècnic del CE Sabadell “B”, Jose Solivelles, es mostrava molt content per l”esforç dels seus jugadors al Camp Municipal d”Esports El Masnou tot i no desplegar l”habitual joc combinatiu: “Ha estat la victòria més antinatural. Ha estat el dia en què hem guanyat sent menys nosaltres”.

Solivelles elogiava el partit del conjunt local, qui probablement no va merèixer aquest resultat: “Ens hem trobat amb un equipàs que no demostra estar penúltim a la classificació, que ha fet 70 minuts molt bons i ens ha dificultat el partit”. Tot i això, destacava que els seus jugadors havien “competit com lleons” fins al darrer minut i havien cregut en la victòria tot i estar contra les cordes durant molts minuts: “Hem tret tres punts que són or”.

Per últim, el tècnic del filial feia referència a la bona ratxa de l”equip, que ja acumula 10 jornades consecutives sense perdre: “La ratxa no és el de menys. Són 10 partits sense perdre a Tercera Divisió, que això és molt complicat. Té un mèrit brutal. Això demostra que les coses s”estan fent molt bé, surti qui surti. La gent està treballant d”una forma espectacular”.