Jose Solivelles: “Intentarem practicar un futbol atractiu”

Jose Solivelles ha assegurat durant la seva presentació com a entrenador del filial de CE Sabadell que té la intenció que el seu equip practiqui un joc vistós. “Intentarem practicar un futbol atractiu, amb jugadors molt joves i que tenen molta qualitat”, ha assenyalat.
 
El nou tècnic del CE Sabadell B, que en el curs 2014/15 va aconseguir l”ascens amb el Juvenil A a la Lliga Nacional, també ha manifestat que s”ha d”adaptar tan aviat com pugui a la nova categoria. “A Tercera Divisió es practica un joc totalment diferent de les categories de juvenils. M”he d”adaptar el més ràpid possible”, ha manifestat.
 
Jose Solivelles, a més, s”ha mostrat confiat davant el repte que se li presenta. “És el meu primer any però tinc molta energia i il·lusió per afrontar aquesta temporada a Tercera. Agraeixo a Javi Pérez aquesta oportunitat, estic molt content”, ha apuntat.
 
Per la seva banda, el vicepresident del CE Sabadell, Ignasi Lúquez, ha recalcat la importància d”apostar per Jose Solivelles. “Ha fet una gran feina en el Juvenil A i se”l veu amb molta il·lusió davant aquest repte. Tenir-lo com a entrenador del filial és una mostra més que creiem en el futbol base”, ha conclòs.