Jose Solivelles: “S”ha de saber guanyar patint”

Un pas més en la maduresa del filial. El tècnic del CE Sabadell “B”, Jose Solivelles, analitzava en roda de premsa la victòria del seu equip (2-1) davant un FC Vilafranca que va plantar batalla fins a l”últim minut. “No hem jugat malament però també s”ha de saber guanyar patint, aguantant en els últims minuts i no és la primera vegada que ho fem”, reconeixia Solivelles.

El tècnic del filial assegurava que l”equip “té personalitat” després d”aguantar amb èxit el setge del FC Vilafranca en els deu últims minuts de partit i justificava la manca d”ocasions, tot i el gran encert, a l”estil del conjunt del Penedès: “Hi havia dos equips que volien la pilota i, mentre no canviïn les regles, només n”hi ha una”. A més, Solivelles considerava que havia estat un partit molt atractiu per a l”espectador: “He gaudit perquè no sempre és possible en aquesta categoria trobar-se dos equips que volen jugar com ho entenem”.

El CE Sabadell “B” descansarà el cap de setmana que ve i tornarà a l”acció en 15 dies contra la UE Figueres. “Ens ve bé l”aturada, tenim gent que comença a anar al límit perquè portem molts mesos de molta exigència i molt treball”, sentenciava Jose Solivelles.