Jose Solivelles:”Guanyar fora de casa et dóna més impuls”

Just abans de l’últim entrenament a Sabadell, Jose Solivelles ha passat per sala de premsa en la prèvia al partit de diumenge. 

Això ha estat el més destacat: 

-“Haurem de fer les coses millor que la setmana passada. En els darrers partits no hem estat inferiors als altres rivals, però haurem de millorar certes coses i fer-les de diferent manera per guanyar a un dels rivals més forts de la categoria i un dels més solvents a casa”

-“Tots els camps són bons per reivindicar-se. Guanyar fora de casa et dóna més impuls, són tres punts igual però arriben d’una manera més positiva.”

-“L’adaptació dels jugadors d’altres grups al nostre no és un problema, al cap i a la fi tots juguem a la mateixa categoria.”

-“No crec que les condicions meteorològiques ens condicionin. El que ens pot perjudicar és l’estat del terreny de joc”

-“Si he de dir un onze inicial, diria el de l’Hèrcules. Tenen una gran plantilla. Per guanyar-los s’ha de córrer molt, ser solidaris, treballar i treballar. Hem de ser conscients de quin tipus de partit ens trobarem. És el típic camp on si creus que seràs tu qui domini el joc i qui portarà la iniciativa, pots sortir malparat”

L’equip sortirà demà al matí de l’estadi i posarà rumb cap a la ciutat esportiva del Valencia CF per fer l’últim entrenament abans del partit de Diumenge a Alacant.