Josu Ozkoidi: “Estem centrats en entrenar fort per diumenge sortir a guanyar”

25/09/2019

El futbolista del Centre d’Esports Sabadell Josu Ozkoidi ha comparegut aquest matí davant els mitjans de comunicació en la setmana de la sisena jornada de Lliga contra l’Orihuela CF diumenge a les 18h a Los Arcos. 

Aïllats del xivarri: “Es parlen moltes coses sobre el partit de diumenge però nosaltres estem centrats en entrenar, avui sabrem la resolució però treballem per jugar diumenge i sortir a guanyar. Hem d’estar centrats en continuar en la bona dinàmica”.

Victòria a la Nova Creu Alta: “Necessitàvem guanyar a casa i donar una alegria a la nostra gent. Vam fer un partit molt solvent amb estones molt bones de joc i mantenir la porteria a zero, això sempre és equivalent a estar en la zona alta”.

Valor dels carrils: “El sistema que plantegem és amb carrilers molt alts, que tinguin recorregut per arribar a la zona de tres quarts i crear perill. El valor de l’equip és que tots estem treballant molt, cadascú en la seva posició. Estem assimilant molt bé els conceptes i els resultats ens estan acompanyant”.

Porteria a zero: “Es nota molt en la confiança, sobretot en no tenir por que l’equip rival tingui la pilota. El treball defensiu és de tot l’equip que provoca que ens arribin a l’àrea en poques ocasions”. 

Zona noble: “Des que estic al Sabadell encara no havia dormit estan en la zona de play-off. Fa uns mesos ho vam passar molt malament i ara ha canviat molt la dinàmica: els resultats ens donen confiança, alegria i les setmanes passen molt millor. Som conscients que això acaba de començar i volem que siguin els aficionats els que mirin la classificació”.