Josu Ozkoidi: “Hem d’afrontar el partit sense capficar-nos les estadístiques que arrosseguem, estem convençuts que guanyarem”

27/03/2019

El jugador del Centre d’Esports Sabadell, Josu Ozkoidi, ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació en la setmana que l’equip disputarà la 31a jornada de Lliga diumenge (17h) contra el Valencia Mestalla a la Nova Creu Alta. 

Situació de l’equip: “Per a nosaltres no hi ha marge d’error. Des de fa temps plantejàvem els partits pensant que no hi havia marge. Seguirem plantejant-lo igual contra el Mestalla. Aquests dos partits s’ha vist que hem ficat una marxa més. Estem convençuts que a casa contra el Mestalla aconseguirem els tres punts”.

La importància de la Nova Creu Alta: “Tots els equips tenen dues versions, una en casa i una altra fora. Però ens està penalitzant molt en el nostre cas. A casa tenim bones sensacions però cal guanyar, parlar i no sumar els tres punts no val per a res”.

Dependre de si mateix: “El més important és que depenem de nosaltres. Sabem que si guanyem no anirem malament. Ens agafem a això i ara juguem 3 partits a casa contra rivals directes. Hem de guanyar ete cap de setmana i serà una pujada d’ adrenalina important. Som optimistes, hi ha motius suficintes en l’equip per creure que podem tirar això endavant”.

Pressió: “Ningú s’esperava que estaríem en aquesta situació però tampoc pots pensar que vas a estar a dalt. Si estem aquí és perquè ho mereixem. Sí que tenim un punt d’ansietat. Seria mentir si diem que ens és igual i que no hi ha pressió. Però aquesta pressió hem de fer-la servir per lluitar i aconseguir un objectiu. No serveix per a res convertir-la en por”.

El rival: “És cert que també és un equip que encaixa molts gols. Nosaltres a casa vam encaixar molt poc. No ens hem de centrar en que som els més golejats. Hem d’afrontar el partit sense capficar-nos les estadístiques que arrosseguem, estem convençuts que guanyarem Al final un partit és un partit. Estem concentrats en ficar una marxa més i guanyar el partit de diumenge”.

Fotografia: Críspulo Díaz.