Josu Ozkoidi: “Hem transmès molta força a l’Aleix i sap que ens té pel que necessiti perquè som una família”

09/01/2019

El jugador del Centre d’Esports Sabadell, Josu Ozkoidi, ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació en la setmana que l’equip disputarà el primer partit de la segona volta de la Lliga contra el Peralada al Municipal de Peralada diumenge a les 16h.

La lesió d’Aleix Coch, un cop dur: “És el pitjor que ens va deixar el partit, el resultat va quedar en un segon pla. Li hem trasmès tots els ànims i la força perquè sàpiga que ens té pel que necessiti perquè sap que som un gran equip i som una família”.

Polivalència en el camp: “De central no m’hi veig. Em considero un jugador polivalent i el míster sap que em pot posar en diferents llocs. En la majoria de partits de la primera volta he jugat de lateral però estic disponible per qualsevol posició i m’adaptaré on em posi”. 

Reforç a l’eix de la defensa: “Confio molt en les capacitats d’aquest equip. Si ha de venir un reforç o no és feina de Bruno, del míster i dels que prenen aquestes decisions. Si no porten ningú crec que podrem seguir endavant amb els que som, i si s’incopora algun jugador serà benvingut i sumarà a l’equip. Hem d’estar tranquils i pensar en guanyar el següent partit”. 

Recuperar el fortí de la Nova Creu Alta: “Crec que a la Nova Creu Alta estem fent un bon joc, tenim ocasions és evident que per acabar a la part alta hem de recuperar les victòries a casa. Ens ha dolgut bastant no aconseguir guanyar els últims partits a casa. Queda molt i hem d’estar tranquils. Hem de sortir a guanyar en cada partit i el primer és contra el Peralada”.

El partit contra el Peralada: “És un filial i com tots és molt imprevisible. Et poden complicar el partit en vint minuts i després els pots fer tres gols. Hem d’estar molt atents i sabem com jugar contra aquests equips. El Peralada està en una bona dinàmica i hem de posar tots els sentits en el terreny de joc, sobretot hem de controlar les àrees”.

Elogis a nivell individual: “Quan des de fora et reconeixen la feina s’agraeix molt i dona confiança. Sempre treballo per ser millor jugador i per ajudar l’equip, si el resultat no és bo de poc serveix ser dels millors jugadors. Prefereixo guanyar i que altres companys siguin millors. Agraeixo els elogis que rebo des de fora”. 

Fotografia: Críspulo Diaz.