Josu Ozkoidi: “No va ser un partit brillant però aquest equip s’ha guanyat el crèdit per confiar en ell”

  • “Hem tingut dos dies de descans perquè cadascú es miri en el seu interior i vegi què fa bé i què fa malament. No ens hem de dur les mans al cap perquè un partit no hagi sortit com voldríem, ja estem veient que està difícil guanyar, sobretot fora de casa. És cert que no va ser un partit brillant però aquest equip s’ha guanyat el crèdit per confiar en ell”.
  • “El míster ja m’havia avisat feia temps que es podia donar la possibilitat de jugar de carriler. És cert que molt poques vegades he jugat allà però és futbol i em vaig trobar físicament molt bé”.
  • “Nosaltres no pensem que és un bàlsam. És cert que és el cuer però ja hem vist que en el Grup III et pot guanyar qualsevol equip. Hem d’intentar fer un bon partit i, sobretot, guanyar perquè a casa és el que ens està faltant i és la clau per estar a dalt, fer-nos forts. L’afició es mereix que guanyem a casa i nosaltres ens mereixem guanyar a casa”.
  • “En els últims 5-6 partits a casa, hem fet més coses bones que dolentes per endur-nos els tres punts. Per circumstàncies no hem pogut i intentarem que sigui el diumenge”.
  • “Més que pressió, és el fet que només hem guanyat dos partits a casa. No ens preocupa la classificació, és cert que estem més a prop d’abaix que de dalt però si guanyem es veurà d’una altra manera. Pressió? Com menys ens posem, jugarem molt millor”.
  • “Si alguna cosa té aquest vestidor, i és una cosa de la qual estic molt content aquí, és la fortalesa. Estem molt units, siguem 23 o 19. Jo no noto preocupació a l’equip perquè hagi marxat gent. Estem més units que mai i serà un dels punts forts d’aquest equip”.
  • “El partit que vam fer allà va ser dels millors que hem fet, sobretot fora de casa. Però no som els mateixos equips de fa uns mesos i ja estem veient que els de darrere estan apretant molt, ningú vol despenjar-se ni baixar. Serà un partit molt difícil, és un filial i són irregulars: et poden ficar tres en 20 minuts o els hi pots fer tres en 20 minuts. L’afrontem com si fos l’Elche o el Mallorca”.
  • “És el meu millor moment a Sabadell i espero que vagi a més. He estat a gust des del primer dia en què vaig venir, estic molt content amb el vestidor, amb el míster, amb la ciutat, amb el club… amb tothom. És cert que m’ha costat però físicament estic millor, amb més confiança i espero donar molt més a aquest equip”.