Josu Ozkoidi: “Volem aconseguir que la Nova Creu Alta sigui inexpugnable”

1/11/2018

El futbolista del Centre d’Esports Sabadell, Josu Ozkoidi, va comparèixer davant els mitjans de comunicació en la setmana que l’equip disputarà l’onzena jornada de Lliga contra l’Atlético Levante aquest diumenge (17h) a la Nova Creu Alta. 

Canvi de dinàmica en aquest últim mes: “La plantilla és la mateixa però els resultats positius canvien l’estat anímic dels jugadors. Crec que tenim una plantilla molt bona i treballant dur com ho fem els resultats positius havien d’arribar”.

Fer-se forts a casa: “Ens prenem el partit com una nova oportunitat de treure tres punts més però el que sí volem la plantilla és que la Nova Creu Alta sigui inexpugnable, hem de guanyar sempre. La temporada passada ens va faltar guanyar més a casa i l’afició es mereix veure més victòries a casa”.

Bon rendiment al lateral: “En principi aquest any pensava que jugaria a la part ofensiva però l’any passat el míster ja em va provar de lateral esquerre i no m’ha agafat desprevingut. Em trobo còmode al lateral i sempre estic a disposició del míster per jugar on sigui”.

Marge de millorar al lateral: “Sobretot el que vull millorar son els 1 contra 1 perquè no estic acostumat que m’encarin. La resta és treballar molt i anar a per totes. M’haig de concentrar molt per treballar bé tàcticament amb la línia defensiva”.

Partit contra l’Atlético Levante: “És un filial i ja sabem que tots els filials són perillosos. Sabem que és un equip que li agrada jugar amb pilota però a casa nosaltres ens sentim forts i tractarem l’Atlético Levante com qualsevol altre equip. Estan en bona dinàmica però nosaltres també i hauran de fer moltes coses bé si volen treure alguna cosa positiva de l’estadi”.