Juan Carlos Mandiá: “Necessitem molt d”esforç i passió”

Juan Carlos Mandiá s”ha mostrat il·lusionat i amb ganes de treballar en la seva presentació com a nou entrenador del CE Sabadell. “És un honor entrenar a aquest club, és un motiu de satisfacció personal. Ara necessitem molt d”esforç i passió”, ha dit en roda de premsa.
 
El tècnic gallec ha admès que la situació és delicada, però ha afirmat que l”equip té potencial per assolir el seu objectiu. “Tinc una idea i treballarem molt per canviar aquesta situació. El repte és apassionant, hem de tenir clar el nostre pla“, ha comentat.
 
Mandiá també ha assegurat que els jugadors necessiten sentir el suport de l”entorn per capgirar aquest moment complicat. “Ens hem d”aixecar cada cop que rebem un cop. Ens hem de creure que podem aconseguir el nostre objectiu”, ha apuntat.
 
El nou entrenador arlequinat, a més, ha confessat que l”equip ha de millorar en l”aspecte defensiu. “L”equip té arguments en l”àmbit ofensiu i futbolistes amb molta qualitat. Els jugadors, però, han de presentar més obstacles al rival en defensa. La clau és trobar mecanismes de joc i agafar-nos a ells”, ha analitzat.
 
Sobre el partit davant el Real Saragossa, Mandiá ha assenyalat que “encara queda un món de competició” i que la plantilla ha d”estar convençuda d”aconseguir els tres punts davant “un rival molt bo”.