Juan Hernández i Gorka Guruzeta, presentats al Teatre Principal de Sabadell

08/09/2020

El Centre d’Esports Sabadell ha presentat avui, a l’escenari del teatre principal de Sabadell, als jugadors Juan Hernández i Gorka Guruzeta. Seguint amb la campanya ‘Impulsem Sabadell’, el club ha dut a terme la presentació en un espai on la cultura de la ciutat hi és molt present. L’acte ha estat conduït pel director esportiu, José Manzanera, la vicepresidenta del CE Sabadell, Ana Navés, la regidora d’esports de l’Ajuntament de Sabadell, Laura Reyes, i la directora de la Faràndula i Teatre Principal de Sabadell, Carme Araque.

Juan Hernández, de 25 anys i procedent del RC Celta de Vigo, va arribar a Sabadell el passat mes de juliol per convertir-se en la cinquena incorporació del conjunt arlequinat. Per altra banda, el davanter de 23 anys, Gorka Guruzeta, va arribar procedent de l’Athletic Club de Bilbao per signar per a les pròximes tres temporades amb el club.

El director esportiu, José Manzanera, ha lloat als jugadors: “Són dos jugadors de molt talent i estem molt contents que hagin decidit apostar per nosaltres. Ens donaran un plus de qualitat en els últims metres”.

Juan Hernández, per la seva part, ha destacat: “Estic molt agraït al club per la confiança dipositada en mi. Ara toca adaptar-se al màxim als conceptes del míster, però les sensacions dels primers dies són molt bones”.

Mentre que Gorka Guruzeta ha valorat: “Estic molt feliç d’estar aquí i ara em toca adaptar-me per competir al màxim des del primer partit”.