Juan Ibiza, presentat a l’edifici modernista de l’antiga Caixa Sabadell 1859

01/10/2020

El Centre d’Esports Sabadell ha presentat al jugador Juan Fernández ‘Ibiza’, defensa central que va arribar cedit al club per aquesta nova temporada 2020 – 2021. El club segueix amb la campanya ‘Impulsem Sabadell’ i ha presentat al jugador en l’edifici modernista de l’antiga Caixa Sabadell 1859.

A l’acte han acudit el director esportiu, José Manzanera, el director general del CE Sabadell, Bruno Batlle, i el representant del patronat de la fundació de la Caixa de Sabadell, Manel Sabés.

També ha estat present el pintor Jordi Roca, artista polifacètic amb gran involucració a la ciutat de Sabadell, que ha fet un retrat de Juan ‘Ibiza’ en viu.

Nascut a Eivissa, fa 25 anys, Juan Fernández va militar a les categories inferiors del Villareal CF fins al 2018, que va marxar cedit a l’UD Almeria. I un any més tard, el club andalús va formalitzar la seva compra.

 

DECLARACIONS

Bruno Batlle: “Vull agrair al Juan la confiança en el club i la predisposició des del primer moment a venir a Sabadell. Des del club seguim donant suport a la cultura de Sabadell, sabem que la cultura i l’esport són dos àmbits que estan patint molt aquests moments tan difícils”.

Juan Fernández: “Estic molt agraït al club per brindar-me l’oportunitat de jugar aquest any a Sabadell. Des del primer dia que vaig arribar m’he sentit com a casa”.