Juan Osado: “És un partit especial perquè torno a la meva terra”

Després de dos mesos de baixa, Juan Osado es va tornar a vestir de curt el passat diumenge per jugar uns minuts contra la UE Cornellà. El davanter de Tarragona espera seguir amb aquesta progressió de temps de joc aquest cap de setmana a La Pobla de Mafumet. Un partit molt especial per a ell ja que jugarà a pocs quilòmetres de casa seva. Avui ha comparegut en roda de premsa:

Sobre la lesió:

“Han estat dos mesos complicats per no haver pogut ajudar el grup però la lesió ja ha quedat enrere i estic al 100%”.

Sobre el CF Pobla de Mafumet:

“És un partit especial perquè torno a la meva terra, a un club on vaig jugar una temporada i estic content encara que hi torni com a rival”.

– *“Són números… Després arribes allà i som 11 contra 11 i les estadístiques queden al costat. Ja es va veure al partit de casa, que va ser un equip que ens va prendre la pilota. Vam guanyar però vam patir moltíssim”.
*Són el segon pitjor local del grup.

– “És cert que el seu camp no és el mateix que el de la Nova Creu Alta, les dimensions són més reduïdes, i esperem adaptar-nos com més aviat abans millor”.

Sobre l’afluència de públic a la Nova Creu Alta:

“Com més aviat sumem de tres en tres, molt millor. Ajudarà a què la gent vingui al camp, animin l’equip de la seva ciutat i que passi com aquest passat cap de setmana”.