Juan Osado: ‘”Nuestra mentalidad es de ir a ganar todos los partidos””

Després de la derrota davant el Villarreal B l”equip de Miguel Álvarez té ja la ment posada en la visita d”aquest proper dissabte del Lleida Esportiu. Avui el protagonista a la sala de premsa va ser Juan Osado, que durant les dues anteriors temporades va militar en el conjunt de Lleida.

Juan Osado ha admès que, després d”una altra derrota fora de casa, l”equip es veu obligat a vèncer una altra vegada com a local ‘”els tres punts d”aquesta setmana són vitals encara que la nostra mentalitat és anar a guanyar tots els partits”” Així mateix, Osado va assegurar que el seu ex equipo té una proposta de joc similar a la dels arlequinats ‘“tracten bé la pilota i els agrada sortir des de la zona defensiva tocant. A més, tenen bons jugadors per a la categoria.””

Sobre la importància de les jugades a pilota parada, Osado va admetre que l”equip ‘”treballa molt aquesta situació i esperem que arribin els resultats al més aviat possible.”” Així mateix, el davanter arlequinat ha afirmat que se sent molt còmode en el Sabadell. Mostra d”això és que compta gairebé tots els partits com a titular i és un fix en els esquemes d”Álvarez. Finalment, Osado ha conclòs la roda de premsa assegurant que en l”equip ‘”jugui qui jugui en l”equip, aquest sempre té les mateixes intencions sobre la gespa””