Juanjo Ciércoles: “M”he notat molt bé en el meu retorn”

Juanjo Ciércoles, que va ser operat en acabar l”anterior temporada, s”ha estrenat aquest curs com a titular davant la UD Las Palmas i ha estat un dels protagonistes en zona mixta. “M”he notat molt bé en el meu retorn tot i que encara em falta una mica. Han sigut uns bons minuts”, ha dit.
 
El migcampista arlequinat, a més, ha felicitat l”equip pel punt aconseguit davant la UD Las Palmas. “L”empat és positiu perquè ens hem enfrontat a un equipàs. Aquest diumenge hem de guanyar”, ha afegit.
 
Per la seva banda, Martí Crespí s”ha expressat en la mateixa línia que el seu company. “És un punt important davant d”un rival complicat. Jugar davant la UD Las Palmas és molt complicat però hem treballat molt. Els hem aguantat bé als minuts finals”, ha valorat.
 
Per últim, Manuel Gato també ha destacat l”actitud dels seus companys. “Ens hem enfrontat a un equip que juga molt bé i que està líder per mèrits propis. Els hi hem plantat cara i això és el més important. Demà començarem a pensar en el Leganes”, ha comentat l”alacantí.