Juanjo Ciércoles: “No pensem en res més que no sigui guanyar”

Aquest matí després de l’entrenament que el primer equip ha realitzat a la ciutat esportiva Sabadell – Olímpia preparant ja el proper partit davant el CD Eldense d’aquest diumenge al Nuevo Pepico Amat, ha passat per roda de premsa el capità arlequinat Juanjo Ciércoles.

Això ha estat el més destacat:

-“Nosaltres només sabem el que llegim a les xarxes i als diaris. Estem centrats en treballar per guanyar el partit perquè ens hi juguem molt”.

-“Quan veus el partit penses que són coses que poden passar en el futbol en les dues situacions tant extremes de tots dos equips, però no m’esperava que el motiu de la golejada fos aquest”.

-“Me n’alegro pels dos jugadors que han sortit a donar la cara i a explicar com ha passat, ja que això ens perjudica a tots”.

.-“Nosaltres estem preparant el partit com sempre amb la màxima exigència. Ells segurament sortiran al 100% per donar la cara davant la seva afició. Estem preparats per tot el que es pugui donar allà i anem a guanyar”.

-“Tenim ganes de sumar tres punts per poder distanciar-nos de la zona perillosa de la taula i no estar pendents de res més, i pensar ja en la propera temporada”.

-“Portem partits que fem una part bona i una no tan bona, però sempre ens hem d’exigir el màxim i intentar canviar aquesta dinàmica”.

-“Tenim lesions importants, és cert, però tots els jugadors que estan sortint a jugar ho estan fent molt bé i estem contents amb el seu rendiment”.

-“Del tema de la meva renovació ara mateix no vull saber res. Primer cal centrar-se en el CE Sabadell i en acabar aquesta temporada”.

Imatge: Roger Benet